.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Υποχρεώσεις Κουμπάρου



Η Πρόταση σας έγινε....Και εσείς είπατε το «μεγάλο» ναι! Όχι, δεν αναφερόμαστε σε πρόταση γάμου αλλά σε πρόταση κουμπαριάς. Είτε πρόκειται για τον καλύτερο σας φίλο είτε απλά για ένα αγαπημένο πρόσωπο, οι υποχρεώσεις που έχετε ως κουμπάρος παραμένουν οι ίδιες.

Τα βασικά καθήκοντά του κουμπάρου αφορούν την αγορά των λαμπάδων, την αγορά των στεφάνων και φυσικά το κομμάτι της εκκλησίας. Πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας καλό θα ήταν να προηγηθεί μια συζήτηση με τους μελλόνυμφους προκειμένου να καταλάβετε το ύφος και το στυλ του γάμου τους.

Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή και να διαλέξετε τα στέφανα και τις λαμπάδες που τους ταιριάζουν. Μια καλή πρόταση θα ήταν να ζητήσετε από τον ένα από τους δύο να σας συνοδεύσουν στις αγορές σας προκειμένου να δείτε μαζί τις επιλογές που υπάρχουν. Μην ξεχάσετε όμως να αναφέρετε το θέμα του ποσού που μπορείτε να διαθέσετε για τις συγκεκριμένες αγορές, έτσι ώστε να αποφύγετε μικροπαρεξηγήσεις! Αν πάλι τα γούστα σας είναι διαφορετικά, καλύτερα να αναλάβετε τις αγορές μόνος/η σας.