.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Μικρές συμβουλές για το ιδανικό νυφικό


Στις πρόβες Θα κοιτάτε το νυφικό από όλες τις πλευρές και όχι μόνο από μπροστά. Οι καλεσμένοι σας άλλωστε θα σας βλέπουν από παντού (ειδικά κατά τη διάρκεια του μυστηρίου θα κοιτούν το πίσω μέρος). Θυμηθείτε άλλωστε ότι και οι γαμήλιες φωτογραφίες θα απαθανατίσουν άπειρες στάσεις, έτσι το νυφικό θα πρέπει να σας κολακεύει από όλες τις μεριές.
Να απευθύνεστε μόνο σε επαγγελματίες

Έχετε δει κάποιο νυφικό που σας εντυπωσίασε, αλλά θέλετε να κάνετε κάποιες μετατροπές; Ρωτήστε αν μπορούν να γίνουν όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Είναι συνηθισμένη τακτική να σου λένε όλοι εκείνη την ώρα «μεγάλα ΝΑΙ», αλλά όταν έρθει η στιγμή της τελικής πρόβας διαπιστώνεις ότι πολλά από αυτά που είχες ζητήσει να γίνουν έμειναν μόνο στα λόγια.
Καλό λοιπόν θα ήταν να αποφύγετε τις μεγάλες αλλαγές στο νυφικό που θα επιλέξετε γιατί ίσως βρεθείτε την τελευταία στιγμή προ εκπλήξεως.


Κάτι τέτοιο σίγουρα θα χαλάσει ανεπανόρθωτα την διάθεσή σας.
Και πιστέψτε με δεν αξίζει !!!
Να είστε ο εαυτό σας
Αυτή η ημέρα που είναι μοναδική (που λέει ο λόγος) για τη ζωή μιας γυναίκας, όλοι κοιτούν τη νύφη και εσείς φυσικά θέλετε να είσαστε εκθαμβωτική και λαμπερή όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό κάποιες φορές κρύβει παγίδες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλετε με αποτέλεσμα να «αλλοιωθεί» κάτι από την προσωπικότητά σας και όλοι να αντικρίσουν κάποια άλλη εκείνη την ημέρα. Φροντίστε με κάθε τρόπο να μην συμβεί αυτό.
Στον γάμο σας, να παραμείνετε ο εαυτός σας.