.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Του έβαλαν «βραχιόλια», της έβαλε δαχτυλίδι -Πρόταση γάμου την ώρα σύλληψης

Οι περίεργες προτάσεις γάμου έχουν γίνει μόδα. Δύσκολα όμως θα ξεπεράσει κάποιος τον Τζάστιν Χάρελ που έγραψε... ιστορία, έστω και χωρίς να το έχει προγραμματίσει. Γιατί έκανε την περιβόητη ερώτηση στη σύντροφό του την ώρα που αστυνομικός τον συνελάμβανε.
Το περιστατικό έγινε στην Οκλαχόμα, με έναν αστυνομικό να εντοπίζει τυχαία σε ένα πάρκο τον Χάρελ, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για πλαστές επιταγές. Οταν ο αστυνομικός του είπε να βάλει τα χέρια του πίσω από την πλάτη του, για να του περάσει τις χειροπέδες, ο Χάρελ του αποκάλυψε το... μυστικό του.
«Ας το συζητήσουμε. Δώσε μου πέντε λεπτά», ξεκίνησε και στη συνέχεια του αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση στη σύντροφό του. Απτόητος από το γεγονός ότι μόλις είχε συλληφθεί, ζήτησε από τον αστυνομικό να του επιτρέψει να κάνει την πρόταση, όπως και έγινε.
Η υποψήφια νύφη απάντησε καταφατικά, αλλά για να ολοκληρωθεί το τυπικό χρειάστηκε η βοήθεια του αστυνομικού, που έβγαλε από την τσέπη του συλληφθέντος το κουτάκι με το δαχτυλίδι, όπως γράφει η Huffington Post.