.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ζευγάρι αναπαράστησε... ελληνικά σήριαλ και ταινίες της Βουγιουκλάκη για το γάμο τους

Η Κατερίνα κι ο Αντώνης ... πρωταγωνίστησαν στο «dolce vita», το «Δις εξ αμαρτείν» και την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» για τις ανάγκες του βίντεο του γάμου τους.
Πόσες φορές δεν έχετε δει στις γαμήλιες δεξιώσεις, βίντεο με εναλλαγή φωτογραφιών των νεόνυμφων, από την παιδική τους ηλικία ως και σήμερα, συνοδευόμενο από ρομαντικές μελωδίες και στίχους;
Αυτό ήταν κάτι που ο Αντώνης και η Κατερίνα ήθελαν να αποφύγουν στο δικό τους γάμο - μαζί και όλα τα «κλισέ».
Σε αυτές τις σκέψεις τους, τη λύση έδωσε ... η παρέα τους. Οι παιδικοί τους φίλοι Χρήστος και Μαρίνος, που μαζί με το γαμπρό, εδώ και χρόνια έφτιαχναν βίντεο ... για πλάκα, «επιστρατεύτηκαν» και έφτιαξαν κάτι που μπορεί τυπικά να είναι ερασιτεχνικό,στην πραγματικότητα όμως, θα το ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες.
Για τους «Drinkers Productions Ltd» - το όνομα που επέλεξαν το 2006 οι ίδιοι οι συντελεστές για την «ομάδα» τους - στρώθηκαν στη δουλειά, από τη μέρα κιόλας που ορίστηκε η ημερομηνία του γάμου. Έκαναν γυρίσματα σε χωριό της Μεσσαράς, από όπου κατάγεται ο γαμπρός, σε εστιατόριο του Ηρακλείου, στις Γούβες, στο σπίτι του ζευγαριού κι αλλού, προσπαθώντας να διαμορφώσουν χώρους που προσεγγίζουν όσο γίνεται περισσότερο τα σκηνικά των ταινιών και των σήριαλ που «αναπαραστάθηκαν» στο 12λεπτο βίντεο.
Το ζευγάρι και οι φίλοι τους μεταμφιέστηκαν, κουράστηκαν αλλά κυρίως το χάρηκαν όσο τίποτα άλλο. Το αποτέλεσμα εξέπληξε ευχάριστα τους καλεσμένους τους, τη βραδιά του γάμου τους.