.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα στην Ελλάδα κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον ασχολείται με νόμους για σύμφωνα συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών! Εύγε!


Να αναγνωριστούν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών στην Ελλάδα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα πρόταση νόμου που κατέθεσε για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. 
Εάν οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα μπορούν να παντρευτούν, θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα, θα ανοίξουν οι θέσεις εργασίας, θα αποκτήσουν ρεύμα χιλιάδες οικογένειες και γενικά η Ελλάδα θα μετατραπεί σε παράδεισο!
Συγνώμη αλλά εδώ δεν έχουν χρήματα να παντρευτούν ούτε τα ετερόφυλα ζευγάρια, σε ποιον πλανήτη ζουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ που εν μέσω κρίσης καίγονται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και όχι για τα πρωτεύοντα προβλήματα όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα;
 makeleio

 
Από παλιά είχαμε αναλύσει ότι η «αριστερά», ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, αγκάλιασε με υπερβάλλοντα ζήλο και τα κατέστησε επίκαιρα πολιτικά ζητήματα όλα τα ιδεολογικά κόπρανα του νεοφιλελευθερισμού και του κοσμοπολιτισμού.
Πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ

πρόβαλε την απαίτηση της πολιτικής κατοχύρωσης των διαστροφών (κοινωνικών, πολιτικών, ψυχολογικών) της καπιταλιστικής σήψης. Πρόβαλε την απαίτηση να αναγνωριστεί και να νομιμοποιηθεί η ύπαρξη κάποιου «τρίτου φύλου»… 
 
Ζητούσε, π.χ. να αναγνωριστεί η ομοφυλοφιλία ως πολιτικό δικαίωμα και διεκδίκηση. Μια κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή την ανήγαγε σε πολιτικό αίτημα.
Όλες οι διαστροφές της καπιταλιστικής παρακμής και αποσύνθεσης έχουν αναχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ και τους πολύχρωμους «προοδευτικούς» σε «αδιαπραγμάτευτα ανθρώπινα δικαιώματα»!!!
ΟΛΑ τα πολυπολιτισμικά ιδεολογήματα της πλανητικής χρηματιστηριακής χούντας που στόχο έχουν τη διάλυση της συνοχής των κοινωνιών και τη μετατροπή τους σε πολιτικές και ηθικές ζούγκλες, έχουν υψωθεί σε «ατομικό δικαίωμα»!
Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά στο άρθρο:

Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής
αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς
«αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»!!!

περισσότερα....