.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

‘Η ζωή είναι μία κούρσα’.

Ένα μάθημα από την χριστιανή αθλήτρια Heather Dorniden: Έπεσε, σηκώθηκε και κέρδισε!http://3.bp.blogspot.com/-WpK-ygcc4sI/TjvRLxa-lwI/AAAAAAAAQT4/txBEK4ik9gk/s1600/Heather%2BDorniden.jpg

Η αθλήτρια του στίβου Heather Dorniden πέφτει κάτω κατά τη διάρκεια της κούρσας των 600 μέτρων αλλά στο τέλος καταφέρνει να κερδίσει.

Η Αμερικάνα δρομέας μεσαίων αποστάσεων, Heather Dorniden από την Μινεσότα, έμαθε κάτι για τις πτώσεις:Σύνδεσμος Αν έχεις αποφασίσει αν πρέπει ή όχι να σηκωθείς, είναι ήδη πολύ αργά...

Το 2008 στους αγώνες Gopher Big Ten Indoor Track and Field Championship, αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της, ενώ οδηγούσε την κούρσα, σκόνταψε και έπεσε, 200 μέτρα πριν τον τερματισμό των 600 μέτρων Αμέσως αναπήδησε, χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο (και χωρίς να απογοητευτεί) και άρχισε να τρέχει πιο δυνατά! Καλπάζοντας έφθασε και πέρασε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες, τερματίζοντας πρώτη!

«Ευτυχώς ο αγώνας έγινε στα μέρη μου, ώστε όλη η ομάδα μου, οι γονείς μου και οι φίλαθλοι μου έδωσαν τόσο πολλή ενέργεια. Άκουσα τον εκφωνητή να λέει, «Προσέξτε την Heather Dorniden». Σκέφτηκα, ναι, προσέξτε για την Heather ".

Προερχόμενη από αθλητική οικογένεια, δεύτερη κόρη του Frank και της Connie Dorniden, ομολογεί ότι η ισχυρή χριστιανική της πίστη της δίνει δύναμη και ώθηση «Όπως τότε που σηκώθηκα μετά από την πτώση μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το είχα κάνει αυτό από μόνη μου», λέει.

πηγή