.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

HUFFINGTON POST: Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ



«Κάθε καλοκαίρι τελούνται στην πραγματικότητα, περισσότερο από χίλιοι γάμοι και η τάση είναι αυξητική, χρόνο με το χρόνο»., γράφει το Huffington Post
«Κάθε καλοκαίρι τελούνται , περισσότερο από χίλιοι γάμοι και η τάση είναι αυξητική, χρόνο με το χρόνο»., γράφει το Huffington Post

HUFFINGTON POST: Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ

  Εκτενές αφιέρωμα στη Σαντορίνη, δημοσίευσε πρόσφατα το μεγαλύτερο ενημερωτικό μπλογκ του πλανήτη Huffington Post (το δημιούργησε η ελληνίδα Αρριάνα Στασινοπούλου Huffington και το πούλησε πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια), εστιάζοντας στην τέλεση γάμων στο νησί. «Η γοητευτική και ρομαντική, Σαντορίνη είναι ένας αγαπημένος προορισμός για ζευγάρια, που από όλα τα μέρη του κόσμου πηγαίνουν για να παντρευτούν ή να περάσουν το μήνα του μέλιτος», αναφέρει ο συντάκτης Gabriel Vallin Frangoulis, και προσθέτει: «Κάθε καλοκαίρι τελούνται, περισσότερο από χίλιοι γάμοι και η τάση είναι αυξητική, χρόνο με το χρόνο».  
  Επικαλείται επίσης τη βρετανίδα διοργανώτρια γάμων Grace Wilsher που διοργανώνει πάνω από 150 τελετές ετησίως στο νησί, σύμφωνα με την οποία τα ζευγάρια επιλέγουν τη Σαντορίνη για την εκπληκτική της θέα, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. «Επιπλέον πολλά ζευγάρια ερπανέρχονται στο νησί για την επέτειο του γάμου τους, αφού είναι απόλυτα γοητευμένοι από τη μοναδικότητά του», σημειώνει.
Γάμος στη Σαντορίνη
Γάμος στη Σαντορίνη
  Το σύνηθες κοστολόγιο για ένα γάμο στη Σαντορίνη, ανέρχεται σε 7-9.000 ευρώ, ποσό που εξαρτάται από τον αριθμό των προσκεκλημένων, αλλά όπως σημειώνει η Wilsher υπάρχουν προγράμματα για όλα τα βαλάντια.