.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Η αδερφή της νύφης εύχεται... ραπάρονταςΜια πρόποση διαφορετική από τις άλλες έκανε η αδελφή μιας νύφης στην Καλιφόρνια, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους και προκαλώντας ατάκες στο διαδίκτυο, όπως... "γαμπρέ, διάλεξες λάθος αδελφή"!Μια πρόποση διαφορετική από τις άλλες έκανε η αδελφή μιας νύφης στην Καλιφόρνια, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους και προκαλώντας ατάκες στο διαδίκτυο, όπως... "γαμπρέ, διάλεξες λάθος αδελφή"!

Πρόκειται για την Jennifer Gabrielli, η οποία στο γαμήλιο γλέντι σηκώθηκε να ευχηθεί και ενώ μιλούσε, άρχισε να ακούγεται ο ρυθμός του Without Me, του σταρ της ραπ, Eminem.

Η Jennifer, άρχισε να ραπάρει, έχοντας αλλάξει τους στίχους, οι οποίοι μιλούσαν για τη νύφη και τον γαμπρό! Χορεύοντας, φόρεσε και μπλούζα με κουκούλα για να ταιριάζει με το σόου, που προσέφερε!


"Μαντέψτε ποιος παντρεύεται, η Nicole και ο Blake, χειροκροτήστε τους!" τραγουδούσε η Jennifer, σε μουσική... Eminem και όλοι έδειχναν να το διασκεδάζουν.
Η αδερφή της νύφης, στο τραγούδι αναφέρθηκε στο πως η μεγάλη της αδερφή περίμενε αγχωμένη τον Blake, όταν είχαν πρωτογνωριστεί και πώς την έδιωχναν από το δωμάτιο για να μείνουν μόνοι τους.

Mιλώντας με στίχους για το μέλλον του ζευγαριού, η Jennifer αποκάλυψε ότι "ο Blake δεν θέλει να φάει ξύλο και γι' αυτό κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας και πλένει τα πιάτα".

Οι καλεσμένοι συνόδευαν με φωνές και χειροκροτήματα, ενώ ακόμα και η πολύ συγκρατημένη νύφη, έδειχνε να το απολαμβάνει.