.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Γάμος εν μέσω οικονομικής κρίσης;


Όλη η αλήθεια!!! Χαχαχα!!! Δεν νομίζω να σκεφτήκατε ότι η πολυσυζητημένη οικονομική κρίση χτύπησε και την πόρτα του γάμου! Όχι όχι!!! Μην ξεχνάτε ότι είμαστε Ελληνάρες και έχουμε μάθει να περνάμε καλά και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα! Γιατί ο γάμος αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας.

Όχι πείτε μου, υπήρχε περίπτωση έστω και μια γυναίκα να «βολευτεί» , να συμβιβαστεί και να περιοριστεί στην πραγματοποίηση του γάμου; Θα σας απαντήσω κιόλας, όχι δεν υπάρχει περίπτωση!!! Γι’ αυτό διαβάστε παρακάτω πού καταφεύγουν οι μελλόνυμφοι. Ας ξεκινήσουμε με το νυφικό και το κοστούμι. Ε λοιπόν, εκεί δεν γίνονται οικονομίες και το ζευγάρι επιλέγει αυτό ακριβώς που θέλει χωρίς να σκεφτεί τα χρήματα.

Περικοπές όμως, μπορούν να γίνουν στον αριθμό των καλεσμένων, κάτι που συνεπάγεται μειωμένο αριθμό στα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες καθώς και λιγότερα άτομα στη δεξίωση!!! Ακόμη, υπάρχουν και ζευγάρια που επιλέγουν τόσο προσκλητήρια όσο και μπομπονιέρες λιγότερο καλής ποιότητας προκειμένου να «κερδίσουν» όσα χρήματα μπορούν.

Βέβαια η καλύτερη λύση είναι η έρευνα αγοράς. Εκεί βρίσκεται η ουσία και το ζουμί της υπόθεσης. Κάνοντας μια καλή έρευνα αγοράς, που σημαίνει ότι ξεκινάμε να ψάχνουμε από νωρίς, μπορούμε να πετύχουμε την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν προσφορές και πακέτα τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε.

Γενικά όμως, μην ξεχνάτε το όνειρό σας. Είναι ο γάμος σας και πρέπει να τον οργανώσετε και να τον ζήσετε έτσι όπως εσείς θέλετε. Μην σκάτε και πολύ!!! Κρίση είναι θα περάσει!!!