.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Γυναίκα: Στα 15 δίνει το πρώτο φιλί, στα 27 βρίσκει τον Mr. Perfect και στα 65... πειραματίζεται στο σεξ!

Η ζωή κάθε γυναίκας είναι μοναδική, αλλά κάποιες «ηλικίες - σταθμοί» μπορεί να είναι κοινές για όλες τις γυναίκες...

Από τα 12 χρόνια της μια γυναίκα αρχίζει, κατά μέσο όρο, την μετάβαση από την ανέμελη ζωή του μικρού κοριτσιού στη ζωή της γυναίκας. Αλλά, υπάρχουν κάποιες ηλικίες που θεωρούνται σημαντικές καμπές για τις γυναίκες και αυτές αποκαλύπτει νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.



12. Στα δώδεκα χρόνια του ένα κορίτσι γίνεται γυναίκα. Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου ισχυρίζονται ότι στην ηλικία των δώδεκα ετών και επτά μηνών το νεαρό κορίτσι αποκτά γυναικεία υπόσταση, παρόλο που θα έχει την πρώτη του περίοδο στην ίδια ηλικία με την μητέρα του.



14. Σε αυτή την ηλικία, σύμφωνα με μαρτυρίες των γονιών, τα κορίτσια βρίσκονται στο ζενίθ του ξεσπάσματος και της ανησυχίας για θέματα, όπως είναι το αλκοόλ, τα αγόρια και το μακιγιάζ!

16. Ένας χρόνος πέρασε από το πρώτο φιλί, που κατά μέσο όρο, ανταλλάσσει μια γυναίκα με τον καλό της σε ηλικία 15 ετών. Τα 16 είναι μια ηλικία ορόσημο, επειδή τώρα η γυναίκα θα χάσει την παρθενιά της.

18. Τώρα, σεξουαλικά έμπειρη πια, ήρθε η στιγμή που θα απολαύσει τον πρώτο της οργασμό στο πλευρό του κατάλληλου συντρόφου!



20. Σε αυτή την ηλικία η γυναίκα αρχίζει ιδανικά να κτίζει ευτυχισμένες σχέσεις ενώ ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Τέξας αναφέρουν ότι οι πιο μορφωμένες γυναίκες «ανακαλύπτουν» τον πρώτο τους εραστή σε αυτή την ηλικία...

22. Ήρθε η στιγμή να εγκαταλείψει τις τροφές που αγαπούσε στην παιδική της ηλικία και να αναζητήσει πιο δυνατές γεύσεις!

25. Αρχίζουν οι ανησυχίες για το αν έχει τέλειο σώμα και συγκρίνει τις σεξουαλικές της επιδόσεις στο κρεβάτι με τις επιδόσεις άλλων γυναικών.



27. Με δεδομένο ότι οι γυναίκες ερωτεύονται τέσσερις φορές στην διάρκεια της ζωής τους, αυτή είναι η ηλικία που βρίσκουν τον «τον έναν και μοναδικό».

28. Αυτή είναι η ηλικία, που, αν και μια γυναίκα ισορροπεί συνήθως σε σταθερή σχέση, μπαίνει στον πειρασμό να απιστήσει.

29. Η καλύτερη ηλικία για να αρχίσει μια γυναίκα να σχεδιάζει να αποκτήσει κοινό σπίτι με τον σύντροφό της, στο οποίο θα στεγάσει την οικογένεια που οι δυο τους θα δημιουργήσουν.



30. Η ηλικία που μια γυναίκα θέλει να παντρευτεί και σκέφτεται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

32. Μετά από  πολλούς πειραματισμούς στα 32 η γυναίκα καταλήγει πώς θέλει να είναι το στιλ των μαλλιών της.

34. Η καλύτερη ηλικία για μια γυναίκα να γίνει μητέρα, σύμφωνα με τους επιστήμονες σε αυτή την ηλικία οι πιθανότητες επιπλοκών είναι μηδαμινές και η γυναίκα είναι συναισθηματικά ώριμη για να μεγαλώσει ένα παιδί. Αλλά, γενικότερα τα 34 είναι «ηλικία - σταθμός» στη ζωή της γυναίκας, επειδή τώρα κτίζει ταυτόχρονα καριέρα και προσωπική ζωή.



35. Είναι η ηλικία που η γυναίκα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε καριέρα και μητρότητα και επίσης, όσες γυναίκες δεν έχουν αποκτήσει παιδιά, σκέφτονται την εξωσωματική γονιμοποίηση.

38. Ένα διάλειμμα από το κτίσιμο της καριέρας επιβάλλεται, προκειμένου να κάνει ένα ταξίδι, αφού σε αυτή την ηλικία τα οικονομικά της το επιτρέπουν!

39. Τώρα ήρθε η στιγμή που θα πάρει τον μεγαλύτερο μισθό, ενώ σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι άνδρες συνάδελφοί της θα πάρουν μισθούς μεγαλύτερους σε ποσοστό 20%.



40. Μια ηλικία που αρκετές γυναίκες παίρνουν το πρώτο τους διαζύγιο. Τώρα, ήρθε η ώρα για ανανέωση και ένα restart στη ζωή τους επιβάλλεται.

47. Η γυναίκα αρχίζει να αισθάνεται ότι η εμφάνισή της μπορεί να την «προδώσει» και αναρωτιέται, αν έχει τα περιθώρια να φοράει ακόμα το μπικίνι της.

49. Ήρθε η ώρα να ασχοληθεί πάλι με τις πάνες... Σε αυτή την ηλικία αρκετές γυναίκες αποκτούν το πρώτο τους εγγόνι.




50. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Υπάρχουν καλά και κακά νέα. Δεν υπάρχουν χρέη, ο μισθός έχει αυξηθεί, υπάρχει η πιθανότητα μιας κληρονομιάς, αλλά... τα γηρατειά είναι προ των πυλών...

51. Η περίοδος σταματά, οι άνδρες δεν της ανοίγουν πια την πόρτα και θεωρεί ότι έχει γίνει αόρατη για εκείνους.

52. Η γυναίκα βλέπει την συνομήλική της ηθοποιό, Ντέμι Μουρ και σκέφτεται, μήπως ήρθε η στιγμή για να κάνει face lifting.



55. Στα 55 η γυναίκα αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας των νεώτερων και των μεγαλύτερων μελών της οικογένειας και οι επιστήμονες δικαίως την αποκαλούν ηλικία sandwich!

58. Έχει πια αρκετό ελεύθερο χρόνο, κάνει λιγότερες υπερωρίες στη δουλειά και ελέγχει την ισορροπία ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή.

60. Η γυναίκα έχει χαλαρώσει, απολαμβάνει το σεξ μια φορά την εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με την έρευνα, το 16% αυτών των γυναικών κάνει έρωτα περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα.



63. Είναι η στιγμή της ξεκούρασης και η ώρα να απολαύσει την σύνταξή της!

65. Θα σας φανεί απίστευτο, αλλά η έρευνα αποκαλύπτει ότι στα 65 πολλές γυναίκες αναζητούν την ανανέωση και θέλουν να δοκιμάσουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες στο κρεβάτι.

82. Το προσδόκιμο ζωής είναι, προς το παρόν, για την γυναίκα τα 82,9 έτη, μια αύξηση 12 μηνών σε σχέση με  τα στοιχεία του 2007 και, ας το εκμεταλλευτούμε, αφού ζούμε κατά μέσο όρο τέσσερα χρόνια παραπάνω από τους άνδρες!


πηγή