.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Οκτώ ημέρες μετά την «ανάσταση» του μωρού-θαύματος

Οκτώ ημερών είναι σήμερα το μωρό-θαύμα της Αργεντινής, με την υγεία του να βελτιώνεται καθημερινά, μετά την «ανάστασή» του στο νεκροτομείο ενός μαιευτηρίου.

Βίντεο: Οκτώ ημέρες μετά την «ανάσταση» του μωρού-θαύματος

Η μικροσκοπική Λους Μιλάγκρος Βερόν έχει γίνει ο μύθος των ημερών στην Αργεντινή. Θεωρήθηκε νεκρή μετά την πρόωρη γέννησή της, όμως «αναστήθηκε» χάρη στην επιμονή της μητέρας και αφού είχε περάσει 10 ώρες στο ψυγείο του νεκροτομείου.

«Σήμερα είναι η όγδοη ημέρα από την ανάσταση της κόρης μου» δήλωσε ο πατέρας του βρέφους στο CNN.

Το μωρό ζύγιζε μόλις 800 γραμμάρια όταν γεννήθηκε. Ακόμα οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Περάντο δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συνέβη, ενώ όσοι από το προσωπικό είχαν να κάνουν με το μωρό μέχρι να φτάσει στο νεκροτομείο έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, για όσο διεξάγεται η έρευνα.

Ο λόγος που η μητέρα επέμενε να ξαναδεί το θεωρούμενο νεκρό παιδί της ήταν για να τραβήξει μια φωτογραφία του με το κινητό της, όταν αυτό βρισκόταν στο μικρό φέρετρο του νεκροτομείου.

Αφού προσευχήθηκε και πήρε μια βαθιά αναπνοή, η Μπουτέ Βερόν άνοιξε το φέρετρο και αναπήδησε τρομαγμένη. «Το φαντάζομαι, είναι στη φαντασία μου» επαναλάμβανε. Η νεογέννητη κόρη της ήταν ζωντανή και έκλεγε. «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Μόνο ο θεός κάνει θαύματα», είπε.

Δείτε το βίντεο:


πηγή