.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Συνόδεψε την 11χρονη κόρη του νύφη στην εκκλησία γιατί έχει λίγους μήνες ζωής

 Ενας εικονικός, αλλά συγκινητικός γάμος
Ο λατρεμένος πατέρας της Josie Metz δεν θα βρίσκεται εν ζωή προκειμένου να τη συνοδέψει στην εκκλησία την ομορφότερη ημέρα της ζωής της. Κάτι που θα συμβεί στο απώτερο μέλλον, καθώς η Καλιφορνέζα Josie είναι μόλις 11 ετών.
Ο πατέρας της, ωστόσο, Jim Mertz, δεν θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου να παραστεί στην ευτυχέστερη στιγμή της κόρης του εξαιτίας της σοβαρότητας της ασθένειάς του. Ο 62χρονος άντρας διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και θέλησε να ζήσει την εμπειρία του γάμου της κόρης του που πιθανότατα, σύμφωνα με τη Hufington Post, δεν θα βιώσει.
Η σύζυγός του, Grace, προσέλαβε την φωτογράφο Lindsey Villatoro, ιδρύτρια του φιλανθρωπικού οργανισμού Love Song Photography, με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η ευαίσθητη φωτογράφος, άρχισε να προσφέρει μαθήματα φωτογραφίας σε ασθενείς με σοβαρές ασθένειες προκειμένου να καταγράψουν το ταξίδι της ζωής τους. Ετσι γνώρισε και την οικογένεια Metz.
H Villatoro επισκέφτηκε την κατοικία του Jim και της Grace για μια φωτογράφιση και προσφέρθηκε να κάνει το ίδιο και με την κόρη τους Josie. Οταν έφυγε, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της την ιστορία της οικογένειας, ζητώντας από το κοινό να κάνει δωρεές έτσι ώστε να καταφέρει η 11χρονη να κάνει αξέχαστα τα γενέθλιά της στον ετοιμοθάνατο πατέρα της.
Αλλά αποφάσισε να τους κάνει έκπληξη και να πάει ένα βήμα παραπέρα το όνειρο της μικρής, με τον προγραμματισμό του εικονικού γάμου της, προκειμένου να βιώσει ο πατέρας της την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.
Η συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκε και καταγράφτηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε αυτομάτως viral.
<