.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Είναι καλύτερη μια κοινωνία με χαλαρά σεξουαλικά ήθη ή πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες;



The American Dream / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Υπάρχουν πολύ λίγα θέματα που οι άνθρωποι όταν συζητάνε παίρνουν φωτιά όπως είναι το θέμα της σεξουαλικότητας. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλα τα άκρως αμφιλεγόμενα "κοινωνικά ζητήματα" που έχουν βαθιά διαιρέσει την Αμερική σήμερα έχουν κάτι να κάνουν με τη σεξουαλικότητα. Πολλοί Αμερικανοί είναι αρκετά ανίδεοι όταν πρόκειται για την οικονομία, αλλά όταν πρόκειται για την άμβλωση, τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, τον γάμο των ομοφυλόφιλων, την εγκυμοσύνη των εφήβων ή τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες σχεδόν ο καθένας έχει μια πολύ ισχυρή γνώμη. Αν προσπαθήσετε να πείσετε κάποιον ότι είναι λάθος για οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα, τις περισσότερες φορές θα αγωνίζεστε μάταια. Οι περισσότεροι απλά δεν θέλουν να τους πει κανείς τι να κάνουν όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα. Αλλά η στάση απέναντι σεξουαλικότητα έχει σίγουρα αλλάξει στην Αμερική κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Στις αρχές του 20ου αιώνα, οι περισσότεροι Αμερικανοί ακολουθούσαν αυστηρούς κανόνες σε θέματα σεξουαλικότητας, αλλά στη συνέχεια ήρθε η «σεξουαλική επανάσταση» και όλα άλλαξαν. Σήμερα, οι περισσότεροι Αμερικανοί θεωρούν ότι η χαλαρή σεξουαλικότητα στην κοινωνία μας να είναι ένα πολύ καλό πράγμα. Οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι ευτυχείς που μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε άλλο πρόθυμο ενήλικο άτομο (ή άτομα) οποιαδήποτε στιγμή θέλουν. Αλλά ήταν αυτό καλό για την Αμερική; Είναι καλύτερο να έχουμε μια κοινωνία με χαλαρή σεξουαλικότητα ή μια κοινωνία με αυστηρούς κανόνες για τη σεξουαλικότητα;

Ενώ ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου θεωρεί εμάς τους Αμερικάνους ότι είμαστε λίγο "πουριτανοί", η αλήθεια είναι ότι η Αμερική είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην χαλάρωση της σεξουαλικότητας. Παράγουμε την περισσότερη πορνογραφία από το υπόλοιπο κόσμο σε συνδυασμό ότι έχουμε κατά πολύ το υψηλότερο ποσοστό εγκυμοσύνης εφήβων στον πλανήτη. Οι ταινίες μας προωθούν ασταμάτητα τη χαλαρή σεξουαλικότητα, η τηλεόρασή μας ατέλειωτα προωθεί την χαλαρή σεξουαλικότητα και η μουσική μας προωθεί ασταμάτητα την χαλαρή σεξουαλικότητα. Εμείς είμαστε το νούμερο ένα εξαγωγέας της ψυχαγωγίας στον κόσμο, και οι αξίες μας που αφορούν τη σεξουαλικότητα επηρεάζουν το μυαλό των ανθρώπων σε κάθε γωνιά του πλανήτη κάθε ώρα κάθε μέρα.

Στα δημόσια σχολεία μας, οι μηχανισμοί της ανθρώπινης σεξουαλικής συμπεριφοράς διδάσκονται σε μαθητές ηλικίας μόλις πέντε ετών. Τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται χωρίς κανενός είδους ηθικού σχολιασμού. Συνήθως, το μόνο πράγμα που τα παιδιά μας διδάσκονται σχετικά με τη σεξουαλική ευθύνη είναι να «χρησιμοποιούν προφυλακτικό» - λες και αυτή είναι η λύση όλων των προβλημάτων.

Έτσι λοιπόν, όλη αυτή η χαλαρή σεξουαλικότητα έκανε καλό στην Αμερική;

Έχουν υπάρξει αρνητικές συνέπειες για τις επιλογές που έχουμε κάνει;

Δυστυχώς, ναι....

Η καταστροφή του θεσμού της οικογένειας

Πολλοί νέοι Αμερικανοί αναρωτιούνται σήμερα γιατί θα πρέπει να παντρευτούν αφού μπορούν να γυρνούν με το ένα ή το άλλο χωρίς να παντρευτούν και να κάνουν έρωτα με όποιον θέλουν.

Σήμερα, το ποσοστό των ενηλίκων στις ΗΠΑ που είναι παντρεμένοι βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα ρεκόρ. Σύμφωνα με το Pew Research Center, μόνο το 51 τοις εκατό του συνόλου των Αμερικανών που είναι τουλάχιστον 18 ετών (και πάνω), είναι παντρεμένοι. Πίσω στο 1960, το ποσοστό των παντρεμένων ήταν 72 τοις εκατό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης το υψηλότερο ποσοστό διαζυγίων στον κόσμο με μεγάλη διαφορά.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ λιγότερο «οικογενειακές μονάδες» από ό, τι υπήρχαν στο παρελθόν, και η Αμερική έχει γίνει ένα πολύ μοναχικό μέρος.

Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το υψηλότερο ποσοστό νοικοκυριών του ενός ατόμου σε ολόκληρο το κόσμο, και αυτό δεν είναι καλό πράγμα.

Εφηβικές εγκυμοσύνες

Μια άλλη συνέπεια της χαλαρής σεξουαλικότητά μας είναι η εκπληκτική αύξηση στις εφηβικές εγκυμοσύνες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το υψηλότερο ποσοστό εγκυμοσύνης εφήβων σε όλο τον κόσμο.

Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.

Το περιστασιακό σεξ έχει θεωρείται κάτι συνηθισμένο από τους εφήβους μας. Το παρακάτω είναι από μια έρευνα σε έφηβες που έγινε από την Tyra Banks ....

Κατά μέσο όρο, τα κορίτσια χάνουν την παρθενιά τους στο 15ο έτος της ηλικίας τους.

Το 14 τοις εκατό των κοριτσιών που κάνουν σεξ λένε ότι το κάνουν στο σχολείο.

Το 52 τοις εκατό δήλωσαν ότι δεν χρησιμοποιούν καμία προστασία όταν κάνουν σεξ.

Μια στις τρεις λέει ότι φοβάται τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Το 24 τοις εκατό των εφήβων που έχουν σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες λένε ότι εξακολουθούν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Ένα στα πέντε κορίτσια λέει ότι θέλει να είναι μια έφηβη μαμά.

Είναι αυτές το είδος των «αξιών» που θέλουμε να εξάγουμε στον υπόλοιπο κόσμο;

Η έκρηξη των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, έχουμε δει μια απόλυτη έκρηξη του αριθμού των κρουσμάτων σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με μια μελέτη, ένα στα τέσσερα κορίτσια στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει τουλάχιστον ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Παρά τα εκατομμύρια επί εκατομμυρίων δολάρια που δαπανώνται για την προώθηση της χρήσης προφυλακτικών, οι αριθμοί των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων συνεχίζουν να βρίσκονται σε αριθμούς επιδημίας στις ΗΠΑ και σχεδόν σε κάθε άλλη χώρα στον δυτικό κόσμο.

Σύμφωνα με το CDC (Λοιμωδών), υπάρχουν 19 εκατομμύρια νέα κρούσματα σύφιλης, γονόρροιας και χλαμυδίων στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο.

Ναι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που αγαπούν να κοροϊδεύει εκείνους που πιστεύουν ότι πρέπει να περιμένουν να κάνουν σεξ όταν παντρευτούν, αλλά εκείνοι που δεν κοιμούνται με τον έναν και τον άλλο δεν κολλάνε αυτές τις ασθένειες.

Περισσότερα από 50 εκατομμύρια αμβλώσεις

Αν και δεν πολύ λέγεται, η αλήθεια είναι ότι η σεξουαλικότητα είναι στο επίκεντρο της συζήτησης σχετικά με την άμβλωση στην Αμερική.

Πολύ συχνά τα αποτελέσματα της χαλαρής σεξουαλικότητας είναι οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Η έκτρωση είναι ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτές τις «ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες».

Μια πολύ σοκαριστική μελέτη ανακάλυψε ότι το 86 τοις εκατό του συνόλου των εκτρώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες γίνονται για λόγους «ευκολίας».

Στην ουσία, η άμβλωση έχει γίνει μια μορφή ελέγχου των γεννήσεων για πολλούς Αμερικανούς. Σήμερα, το 41 τοις εκατό του συνόλου των κυήσεων στην πόλη της Νέας Υόρκης καταλήγει στην άμβλωση.

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό μωρών που δεν βλέπουν το φως της ημέρας.

Συνολικά, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 53 εκατομμύρια αμβλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες από τότε που με την απόφαση Roe V. Wade νομιμοποιήθηκαν το 1973.

Πορνογραφία

Η Αμερική είναι ένα έθνος που είναι βαθιά εθισμένο στην πορνογραφία.

Αυτή τη στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες παράγουν περισσότερη πορνογραφία από οποιοδήποτε άλλο έθνος στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, τα έσοδα της βιομηχανίας πορνό είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα που δίνουν συνολικά το επαγγελματικό αμερικάνικο φουτμπόλ, μπέιζμπολ και μπάσκετ.

Οι Αμερικανοί είναι τόσο εθισμένοι στην πορνογραφία που πολλοί από αυτούς δεν μπορούν καν να περιμένουν μέχρι να πάνε στο σπίτι για να δουν. Μια έρευνα διαπίστωσε ότι το 25 τοις εκατό του συνόλου των εργαζομένων που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο στους δικτυακούς τόπους των Ηνωμένων Πολιτειών επισκέπτονται σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ενώ βρίσκονται στην εργασία τους.

Δυστυχώς, πολλά από τα θύματα της πορνογραφίας είναι μερικά από τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας. Αξιωματούχοι υπηρεσιών επιβολής του νόμου εκτιμούν ότι περίπου 600.000 Αμερικανούς και περίπου 65.000 Καναδοί διακινούν βρώμικες φωτογραφίες παιδιών online.

Human Trafficking (Εμπορία Ανθρώπων)

Όπως η χαλαρή σεξουαλικότητα έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, έτσι και η εμπορία ανθρώπων.

Τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εμπορία ανθρώπων προέρχονται από ένα πρόσφατο άρθρο του Detroit Free Press ....

• Η εμπορία ανθρώπων είναι βιομηχανία με κέρδη 32 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο.

• Έως και 2 εκατομμύρια άνθρωποι πέφτουν θύματα εμπορίας κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Από αυτούς, οι 15.000-18.000 στις ΗΠΑ

• Οκτώ στις 10 υποθέσεις human trafficking σχετίζονται με τη βιομηχανία του σεξ. Οι άλλες δύο σχετίζονται με διακίνηση εργατικού δυναμικού.

• Το 2010, 2.515 υποθέσεις εμπορίας ανθρώπινων ήταν υπό έρευνα στις ΗΠΑ

• Ογδόντα τρία τοις εκατό των θυμάτων σε επιβεβαιωμένα κρούσματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στις ΗΠΑ το 2010 ήταν Αμερικανοί πολίτες

Η εμπορία ανθρώπων θα μπορούσε να συμβαίνει στην πόλη όπου ζείτε και εσείς δεν θα μπορούσε να μην το γνωρίζετε καν.

Ένας δημοσιογράφος του CNN είδε με τα μάτια του σε ένα πάρκινγκ φορτηγών κάτω στη Βόρεια Καρολίνα πρόσφατα μια γυναίκα με σορτς και ένα λευκό T-shirt να πηγαίνει από φορτηγό σε φορτηγό, στο φως της ημέρας, ενώ μέσα σε ένα κόκκινο Honda, ο χοντρός μεσήλικας προαγωγός παρακολουθούσε...

Όλες αυτές οι συνέπειες είναι το πολύ υψηλό τίμημα των χαλαρών σεξουαλικών ηθών.

Και σεξουαλική χαλαρότητα έχει γίνει τόσο διάχυτη στην κοινωνία μας που δεν υπάρχει σχεδόν μέρος που να μην έχει εισχωρήσει.

Σε μία περίπτωση, στη Φλόριντα, ένας δάσκαλος σε ένα δημόσιο σχολείο προσπάθησε να αμυνθεί στις κατηγορίες ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με μια 15χρονη μαθήτρια ισχυριζόμενος ότι είχε στην πραγματικότητα σεξουαλικές σχέσεις με μια σύμβουλο καθοδήγησης εκείνη την εποχή ....

Σχεδόν κάθε μέρα τώρα έχουμε και μια είδηση ​​για κάποιον δάσκαλο που έκανε σεξ με κάποια μαθήτρια.

Εάν οι γονείς γνώριζαν τι συνέβαινε σε αυτά τα δημόσια σχολεία.

Στις ημέρες μας, ακόμη και οι αστυνομικοί έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μαθητές γυμνασίου ....

Ένας βετεράνος αστυνομικός στο Σαν Χοσέ συνελήφθη την Τετάρτη με την υποψία ότι συμμετείχε σε σεξουαλικές πράξεις με δύο έφηβα αγόρια.

Γενιές και γενιές Αμερικανών μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον χαλαρής σεξουαλικότητα και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Αυτά που συμβαίνουν "πίσω από κλειστές πόρτες" σε ορισμένα μέρη της χώρας είναι απολύτως τρομακτικά ....

Οι αρχές του Τέξας δήλωσαν την Τρίτη ότι 11 παιδιά απομακρύνθηκαν από ένα γεμάτο σπίτι όπου ζει κάποιος με καταδίκες για σεξουαλική παρενόχληση, αφότου βρήκαν οκτώ παιδιά σε ένα μικρό, σκοτεινό δωμάτιο με κάποια να είναι δεμένα στα κρεβάτια τους.

Μαζί με τα παιδιά ζούσαν 10 ενήλικες σπίτι 1.700 τετραγωνικών στο Ντέιτον, περίπου 30 μίλια βορειοανατολικά του Χιούστον. Ένα μήνα μετά την επιδρομή στο σπίτι, οι αρχές προσπαθούν ακόμη να προσδιορίσουν πώς σχετίζονται τα παιδιά και γιατί ήταν εκεί.

Δυστυχώς, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Στην πραγματικότητα, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο αμερικανικός λαός είναι περισσότερο υπέρ της χαλαρής σεξουαλικότητας από ποτέ.

Και τελικά, πολλοί από αυτούς που είναι υπέρ της χαλαρής σεξουαλικότητας δεν αρκούνται μόνο να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν. Αλλά πολλοί από αυτούς είναι προσηλωμένοι στο να αναγκάζουν εκείνους που διαφωνούν μαζί τους να κλείσουν το στόμα και να αναγκάζουν μικρά παιδιά να κατηχούνται στο ότι η χαλαρά η σεξουαλικότητα είναι ένα καλό πράγμα.

Σε άλλα δυτικά έθνη, βλέπουμε κάποια τρελά πράγματα προς την ίδια κατεύθυνση. Απλά δείτε τι συμβαίνει στην Αλμπέρτα του Καναδά ....

Σύμφωνα με το νέο Εκπαιδευτικό Νόμο της Αλμπέρτα, όσοι παρέχουν στα παιδιά τους κατ 'οίκον εκπαίδευσης (homeschooling) και τα θρησκευτικά σχολεία, δεν θα επιτρέπεται να διδάσκουν ότι οι ομοφυλοφιλικές πράξεις είναι αμαρτωλές, ως μέρος του ακαδημαϊκού προγράμματος, λέει ο εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας Thomas Lukaszuk.

Τέτοια πράγματα συμβαίνουν σχεδόν παντού....

* Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο ποπ σταρ Will Young δήλωσε πρόσφατα στο BBC ότι πιστεύει ότι κάθε ιερέας που λέει ότι ο ‘γάμος’ των γκέι είναι λάθος θα πρέπει να διώκεται κατηγορούμενος για «έγκλημα μίσους».

* Στη Γερμανία, οι γονείς που προσπαθούν τα παιδιά τους να απέχουν από το - κατ’ εντολή του κράτους - μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης οδηγούνται στη φυλακή!

Στα επόμενα χρόνια, θα δούμε όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να χρησιμοποιούνται ως εργαλείο ενάντια σε εκείνους που τολμούν να μιλήσουν ενάντια στην χαλαρή σεξουαλικότητα.

Αλλά δεν θα πρέπει εκείνοι που ανησυχούν για τις συνέπειες της χαλαρής σεξουαλικότητας να έχουν την ελευθερία να μιλήσουν γι 'αυτό;

Δεν θα έπρεπε να είναι σε θέση να έχουμε μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με τη σεξουαλικότητα στην κοινωνία μας;

Σε τελική ανάλυση, είναι μάλλον απίθανο ότι η Αμερική (ή οποιαδήποτε άλλη δυτική χώρα) να αλλάξει κατεύθυνση κάποια στιγμή σύντομα.

Αλλά ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο να κάνει κάποιους ανθρώπους να μιλήσουν για αυτά τα θέματα.

Έτσι, λοιπόν, τι είναι καλύτερο - μια κοινωνία με χαλαρή σεξουαλικότητα ή μια κοινωνία που έχει αυστηρούς κανόνες για τη σεξουαλικότητα;



πηγή