.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Κριτήρια επιλογής Ανθοπωλείου



Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την επιλογή του ανθοπωλείου είναι τα εξής:



1.Κάνετε μια λίστα με τα καλύτερα ανθοπωλεία που γνωρίζεται ή έχετε ακουστά της περιοχής σας.
2.Επιλέξετε 3 ανθοπωλεία για να ολοκληρώσετε την έρευνά σας. Τα περισσότερα ενδεχομένως να σας αποπροσανατολίσουν.
3.Πάρτε τους τηλέφωνο και κλείστε τους ένα ραντεβού συνάντησης. Είναι σημαντικό γιατί ο ανθοπώλης θα προσαρμόσει το πρόγραμμά του και θα σας δεχτεί με καλή διάθεση δεδομένου ότι θα έχει το χρόνο να σας μιλήσει.
4.Στην πρώτη σας συνάντηση θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα εξής σημεία.

•Ζητήστε του να σας αναφέρει και να σας δείξει δουλειές που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος. Συγκρατείστε τα ονόματα των εκδηλώσεων που θα σας δώσει, εάν είναι κάποιος γνωστός σας και επικοινωνήστε μαζί τους. Θα σας βοηθήσει αρκετά.

•Ρωτήστε τον πιο είναι το σκεπτικό που θα ακολουθήσει στην οργάνωση της εκδήλωσής σας.
•Ρωτήστε τον ποια τα βήματα που θα ακολουθήσει την ημέρα της εκδήλωσής σας.
Τι ώρα θα είναι στον χώρο του μυστηρίου; Τι συνεργείο διαθέτει; Θα υπάρχει υπεύθυνος επιμέλειας του ανθοστολισμού ή θα επέλθει μεταφορά των λουλουδιών στο χώρο δεξίωσης; Πως κινείται στο χώρο δεξίωσης; Με αυτές τις ερωτήσεις θα καταλάβετε εάν απευθύνεστε στον σωστό επαγγελματία που επιθυμείτε.

•Ρωτήστε τον για τιμές για συγκεκριμένα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν (νυφικό μπουκέτο, αμάξι, κολωνάκια κ.α.). Ρωτείστε επίσης για αυτά που σας αναφέρει τις τιμές αν είναι δικά του προϊόντα. Οι κλεμμένες φωτογραφίες εγκυμονούν κινδύνους αποπροσανατολισμού.


Να γνωρίζετε πάντα ότι αυτό που πληρώνετε αυτό αγοράζετε. Και να θυμάστε ότι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας μιας εκδήλωσης είναι το να «συνεργαστείτε με σωστούς επαγγελματίες» σε κάθε κλάδο. Αναζητήστε αυτούς που τους ενδιαφέρει το όνομά τους και αγαπάνε τη δουλειά τους.

Να λαμβάνετε υποψιν σας τις συμβουλές του περι-γάμου μαρτυρίες ...