.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Λεσβιακό ζευγάρι έντυνε το υιοθετημένο αγοράκι του με κοριτσίστικα ρούχα και δημοσίευε την φωτογραφία του στο Facebook


Από Daily Mail / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ένα ζευγάρι λεσβιών στην Αυστραλία, που λειτουργούσαν ως ‘ανάδοχοι γονείς’ ενός εξάχρονου αγοριού, το έντυναν με ρούχα κοριτσιού και το ταπείνωναν δημοσιεύοντας την φωτογραφία του στο Facebook, σύμφωνα με έγγραφα που αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο.

Μία από τις γυναίκες ετοιμαζόταν να κάνει αλλαγή φύλου για να γίνει άνδρας - ενώ η φίλη της υποβαλλόταν σε θεραπεία γονιμότητας, σύμφωνα με εφημερίδα του Σίδνεϊ.

Το αγόρι, που του δόθηκε το ψευδώνυμο Campbell από Δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας για ανήλικους, έκτοτε έχει απομακρυνθεί από το ζευγάρι και η φωτογραφία στο Facebook έχει αφαιρεθεί.

Όταν έμαθε για το αγόρι που το έντυναν με ρούχα κοριτσιού, η πρώην δικαστής Δικαστηρίου ανηλίκων, Barbara Holborow δήλωσε: «Θεέ μου - τι κάνουμε;»

Είπε στην εφημερίδα Daily Telegraph του Σίδνεϊ ότι είχε ζητήσει μια πλήρη έρευνα σχετικά με την απόφαση με την οποία δόθηκε η άδεια να δοθεί το αγόρι στις λεσβίες γυναίκες.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή (sic) μεταξύ ομοφυλόφιλων γυναικών που είπαν ότι δόθηκε η εντύπωση ότι οι λεσβίες είναι κακοί γονείς.

Αλλά η Υπουργός για την Οικογένεια, Pru Goward, (φωτο κάτω), απαίτησε μια πλήρη εξήγηση από την υπηρεσία παιδικής πρόνοιας Barnardos, η οποία είχε κανονίσει οι δύο γυναίκες να γίνουν ανάδοχοι γονείς για το αγόρι και την μεγαλύτερη αδερφή του.

«Αναζητώ συμβουλές από την Barnardos να επιβεβαιώσει ότι οι ρυθμίσεις για την φροντίδα και την ευημερία των παιδιών ήταν οι κατάλληλες», είπε.

Η εφημερίδα έγραψε ότι η ιστορία του αγοριού, που την περιέγραψε ως μια από τις πιο θλιβερές στη Νέα Νότια Ουαλία, αποκαλύφθηκε μέσα από μια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που δημοσιεύτηκε σε ένα έντυπο που ονομάζεται ‘Νομικά Νέα Παιδιών’ (Childlren's Law News).

Η βιολογική μητέρα του αγοριού είχε προσπαθήσει, αλλά απέτυχε στο Ανώτατο Δικαστήριο, να κερδίσει πίσω την επιμέλεια του γιου της.

Αλλά έγινε γνωστό ότι οι νέοι ανάδοχοι γονείς που τον έχουν τώρα στη φροντίδα τους, έχουν δηλώσει ότι θέλουν να τον υιοθετήσουν.

Ο Campbell ήταν 18 μηνών το 2006, όταν είχε δοθεί για επιμέλεια μαζί με τους τέσσερις θετούς αδελφούς του και τις δύο θετές αδελφές του, μετά από καταγγελίες για σωματική και ψυχική κακοποίηση από τους γονείς τους.

Το 2009 ο Campbell και η ηλικίας 12 ετών, αδελφή του ‘Abby, δόθηκαν στο λεσβιακό ζευγάρι.

Επειδή τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Abby, αφαιρέθηκε από το ζευγάρι και ήταν αργότερα που ο Campbell βρέθηκε ντυμένος με ρούχα κοριτσιού και η φωτογραφία του δημοσιευμένη στο Facebook ..

Καθώς η διαμάχη για το θέμα έχει μεγαλώσει στην Αυστραλία χθες, ένας υποστηρικτής του λεσβιακού ζευγαριού είπε αφήνεται ο υπαινιγμός ότι απλά υπάρχει πρόβλημα να δοθούν παιδιά σε ζευγάρι λεσβιών και ότι η υπηρεσία για τους ανάδοχους γονείς πρέπει να γνωρίζει ότι οποιαδήποτε γυναίκα τρελή ώστε να είναι λεσβία είναι πιθανό να «ταπεινώνει» ένα παιδί.

Σε μια άλλη πρόσφατη αμφιλεγόμενη περίπτωση στην Αυστραλία, ένας άντρας ο οποίος έγινε δωρητής σπέρματος ώστε ένα ζευγάρι λεσβιών θα μπορούσε να έχει ένα παιδί, είδε το όνομά του να αφαιρείται από το πιστοποιητικό γέννησης του νεαρού μετά το χωρισμό των γυναικών.

Ο δικαστής συμφώνησε να αφαιρέσει το όνομα του πατέρα από το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού κοριτσιού, αφότου η πρώην σύντροφος της βιολογικής μητέρας ζήτησε από το δικαστήριο να αντικαταστήσει το όνομά του με το δικό της.

! Διάβασε και παλιότερο άρθρο: Θέλει να αυτοκτονήσει αγοράκι 6 χρονών που μεγαλώνει με ζευγάρι ομοφυλόφιλων


Σχ. ΚΟ: Κοίτα να δεις... Και εγώ που νόμιζα ότι όλα είναι τόσο "τρυφερά" και "ειδυλλιακά" όπως μας δείχνει το καλό μας το Χόλυγουντ…



πηγή