.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η πιο καθηλωτική φωτογράφιση γάμου που έχει γίνει ποτέ -Οι νεόνυμφοι για να τις βγάλουν περπάτησαν τρεις ώρες μέσα στο κρύο

Γνωρίστηκαν στην Αλάσκα και εκεί αποφάσισαν να βγάλουν και τις ωραιότερες φωτογραφίες της ζωής τους, αυτές του γάμου τους. Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλω είναι εντυπωσιακό, αν και όχι σίγουρο γουστόζικο.

Ο Τόρστεν και η Σάρα Ερνστ, γνωρίστηκαν στο Τζούνο της Αλάσκας το 2008. Μετά από έξι χρόνια αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και φυσικά δεν θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν μετά το γάμο τους πουθενά αλλού παρά με φόντο το επιβλητικό τοπίο με τους πάγους.

Ετσι αποφάσισαν να ποζάρουν για το άλμπουμ του γάμου τους μέσα στο παγοσπήλαιο Μέντενχαλ Γκλάσιερ. Και αν και στις φωτογραφίες φαίνονται ήρεμοι, ξεκούραστοι, χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι για να καταφέρουν να φωτογραφηθούν εκεί είχε προηγηθεί μια ολόκληρη περιπέτεια: Περπάτησαν επί τρεις ώρες, στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε καγιάκ και αφού έκαναν κουπί επί κάμποση ώρα κατάφεραν να φθάσουν στο σπήλαιο. Εκεί ντύθηκαν με το σμόκιν του ο Τόρστεν και με το νυφικό της η Σάρα και πόζαραν για το άλμπουμ του γάμου τους.