.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Ο φωτογράφος της αγάπης: Ο άνθρωπος που παραμονεύει σε πάρκα και απαθανατίζει προτάσεις γάμου

Παραμονεύει σε πάρκα, με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι και κρύβεται σε θάμνους. Δεν είναι επικίνδυνος άνθρωπος, ούτε παπαράτσι. Είναι ο φωτογράφος της... αγάπης.
Ο Βλαντ Λέτο έκανε καριέρα χάρη στις προτάσεις γάμου. Ο Ρώσος φωτογράφος, που έχει έδρα στη Νέα Υόρκη, βγάζει χρήματα απαθανατίζοντας τη στιγμή ακριβώς που ένας άνδρας- ή μία γυναίκα- κάνει τη μεγάλη ερώτηση και περιμένει να ακούσει το πολυπόθητο «Ναι».
«Είμαι φωτογράφος αρραβώνα», λέει ο ίδιος. Τον προσλαμβάνουν εκείνοι που σκοπεύουν να κάνουν μία πρόταση γάμου, προκειμένου ο Λέτο να απαθανατίσει την έκπληξη και τον ενθουσιασμό της στιγμής, ώστε να τη θυμούνται για πάντα.
Ολα ξεκίνησαν όταν πριν από τέσσερα χρόνια- ενώ ο ίδιος δούλευε ως φωτογράφος γάμου- τον πλησίασε κάποιος και του ζήτησε να απαθανατίσει την πρόταση γάμου που θα έκανε στην καλή του. Η ιδέα άρεσε στον Λέτο και από τότε το έκανε επάγγελμα.
Η δύσκολη αποστολή του επιβάλει να είναι διακριτικός, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός πριν ειπωθεί η πρόταση γάμου και τα χαλάσει όλα και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει αποτύχει ποτέ.
Μία από τις καλύτερες στιγμές που θυμάται, όπως είπε στο Business Insider, ήταν όταν τον προσέλαβαν για πρόταση γάμου που έγινε επί σκηνής, σε παράσταση στο Μπρόντγουεϊ. Και η πιο περίεργη περίπτωση; Κάποιος που ήθελε να κάνει τη μεγάλη ερώτηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου και του ζήτησε να κρυφτεί στο μπάνιο. Ο Λέτο προτίμησε να παραμείνει στο διάδρομο.


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου