.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Αγόρασε 99 iPhone, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη του είπε όχι

Αυτό είναι πραγματικά το δράμα του ερωτευμένου γκατζετάκια. Εκείνος μπορεί να θεώρησε ότι τα iPhone φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά, αλλά τελικά έμεινε μόνος και άφραγκος, όταν η πρόταση γάμου που έκανε δεν είχε την ιδανική απάντηση.
Ενας νεαρός προγραμματιστής στην Κίνα αποφάσισε- για τους δικούς του, ανεξήγητους λόγους- να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του χρησιμοποιώντας iPhone 6. Οχι ένα όμως. Αγόρασε 99 από τις νέες συσκευές ξοδεύοντας περίπου 82.000 δολάρια, κάτι που μεταφράζεται σε μισθούς δύο ετών για εκείνον. Τι να το κάνει όμως; Τελικά η κοπέλα του είπε όχι.

Το ακόμη χειρότερο; Το δράμα του το έμαθε όλος ο κόσμος. Ο προγραμματιστής πήρε τα iPhone, σχημάτισε μία τεράστια καρδιά με αυτά και στάθηκε στο κέντρο με την καλή του, ενώ αρκετοί τους παρακολουθούσαν τριγύρω τους. Οταν όμως τη ρώτησε αν θέλει να τον παντρευτεί, εκείνη απάντησε όχι. Μετά από αυτό, ο προγραμματιστής σίγουρα εύχεται να ανήκε σε εκείνους που δήλωσαν σε πρόσφατη έρευνα ότι θα προτιμούσαν να είχαν ένα iPhone 6 και όχι μία σύντροφο. Κάτι που απάντησαν 1 στους 6 άνδρες.