.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κατερίνα Σαβράνη: Η όμορφη ηθοποιός φτιάχνει τα πιο ξεχωριστά αξεσουάρ γάμου που κυκλοφορούν -Τα απίθανα χρωματιστά παπούτσια και οι κουάφ

Την γνωρίσαμε όλοι ως ηθοποιό. Η υποκριτική όμως, δεν είναι το μοναδικό της πάθος. Η δημιουργία νυφικών αξεσουάρ, κουάφ, παπουτσιών, στεφάνων και άλλων είναι μια ακόμη μεγαλή της αγάπη. Ο λόγος για την Κατερίνα Σαβράνη η οποία τις ώρες που δεν είναι στο θεατρικό σανίδι, σε γυρίσματα ή δεν μαθαίνει λόγια, χάνεται πίσω από χάντρες, δαντέλλες, τούλια και δημιουργεί με τις ώρες.
Απόφοιτος του Actor's Studio στο Παρίσι του Ανδρέα Βουτσινά, αλλά και με σπουδές πλαστικής τέχνης, γλυπτικής, ζωγραφικής και σχεδίου δίπλα στον σπουδαίο ζωγράφο Μιχάλη Μανουσάκη, η Κατερίνα Σαβράνη έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια έναν απίθανο χώρο, παράδεισο για τις μέλλουσες νύφες, στου Ψυρρή.

Χρησιμοποιώντας ξεχωριστά υλικά, χρωματιστά κορδόνια, τούλια, φτερά, χάντρες και δαντέλα κατασκευάζει νυφικά παπούτσια τα οποία ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Παπούτσια φτιγμένα στο πόδι της κάθε μιας, σύμφωνα με το γούστο της, με κεντήματα που επιλέγει, σε άκρως πρωτότυπα σχέδια της Κατερίνας, τα οποία μάλιστα μπορούν μετά να μεταποιηθούν και να φορεθούν ακόμη και καθημερινά.

Το ίδιο ιδιαίτερες και οι κουάφ, φτιαγμένες στο χέρι, από  ξεχωριστές δαντέλες αλλά και τα μοναδικά, ξεχωριστά στέφανα.