.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αυξήστε κατακόρυφα τις πιθανότητες "σύλληψης"Σίγουρα έχετε διαβάσει εκατοντάδες συμβουλές, για να καταφέρετε να συλλάβετε γρήγορα. Συμβουλές ιατρικές, πρακτικές, ακόμα και κάποιες από τη γιαγιά σας έχετε ακούσει. Διαβάστε κάποιες ασυνήθιστες, που, όμως, έχουν αποτέλεσμα.

ΤΡΩΤΕ ΣΜΕΟΥΡΑ
ΩΧ! Τί είναι τα σμέουρα;
Το Σμέουρο (ή νιάουρο) γνωστό και ως Φραμπουάζ (γαλλ. Framboise, αγγλ. Red Raspberry) με επιστημονική ονομασία Rubus ideaus (βάτος η ιδιαία) είναι πολυετές άγριο φυτό που παράγει μικρού μεγέθους κόκκινους καρπούς. Έχει απλά πτεροειδή ή σύνθετα παλαμοειδή φύλλα και λευκά ή ρόδινα πενταμερή άνθη. Το γένος rubus παρουσιάζει ιδιαίτερο οικονομικό ενδιαφέρον λόγω των εδώδιμων εύγευστων καρπών του.
Γιατί να το τρώτε;
Ένα μπολ με σμέουρα περιέχει το 54 % της βιταμίνης C, που χρειάζεστε όλη την ημέρα. Για μεν τους άνδρες έχει αποδειχθεί ότι μετά την ηλικία των 44, εάν λαμβάνουν αρκετή βιταμίνη C, έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάθει ζημιά το σπέρμα τους, ενώ για στις γυναίκες μειώνει τα ποσοστά αποβολής, ύστερα από τη σύλληψη.

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Γνωστή ως βιταμίνη του ήλιου, η βιταμίνη D, είναι σημαντική για την ισσοροπία των σεξουαλικών ορμονών μίας γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το ανδρικό σπέρμα. Μιας και ζούμε σε μία χώρα, όπου ο ήλιος δεν είναι ένα σπάνιο αγαθό, αδράξτε την ευκαιρία όσο ακόμα είναι... καλοκαίρι. Μόνο είκοσι λεπτά κάτω από τον ήλιο είναι αρκετά για να παραχθεί η ποσότητα της βιταμίνης D, που χρειάζεται. Μην το παρακάνετε μόνο και πάθετε καμιά ηλίαση ή δερματολογικά προβλήματα.

ΠΙΝΕΤΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ
Μπορεί να μην έχει αποδειχθεί επιστημονικά, αλλά γυναίκες, που κατανάλωναν χυμό από το συγκεκριμένο φρούτο, ορκίζονται ότι κατάφεραν να συλλάβουν γρήγορα και χωρίς κανένα άλλο "κόλπο".
Τί πραγματικά συμβαίνει; Η οξύτητα τού γκρέιπφρουτ είναι πιθανό να κάνει πιο λεπτή τη βλέννα του τραχήλου της μήτρας, καθιστώντας έτσι πολύ ευκολότερο για το σπέρμα να γλιστρήσει και να πετύχει το στόχο του.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΩΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ
Πολλά ζευγάρια θέλουν να χρησιμοποιούν λιπαντικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Τα περισσότερα λιπαντικά, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν ταυτόχρονα την ιδιότητα να επιβραδύνουν την ταχύτητα τού σπέρματος ή ακόμα και να το καταστρέφουν. Εάν, λοιπόν, θέλετε ένα λιπαντικό, σπάστε ένα αβγό και χρησιμοποιήστε το ασπράδι του.