.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Η πρώτη επαγγελματίας παράνυμφος: Με λίγα χρήματα οργανώνει τον τέλειο γάμο κι ελπίζει να βρει και αυτή γαμπρό

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι απολαμβάνουν τους γάμους και αποχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις από μία άψογα οργανωμένη τελετή.
Η 26χρονη Τζεν Γκλαντζ όμως, αγαπάει τόσο πολύ το συγκεκριμένο μυστήριο, που αποφάσισε να βγάλει μερικά χρήματα από αυτήν την ξεχωριστή ημέρα του κάθε ζευγαριού. Ουσιαστικά είναι η πρώτη επαγγελματίας παράνυμφος του κόσμου.
Η Τζεν, η οποία ήταν παράνυμφος στους γάμους των φίλων της και κατάφερε να ανταπεξέλθει άψογα στις υποχρεώσεις της, αποφάσισε πως θα μπορούσε να βγάλει τα προς το ζην από αυτή τη... δουλειά και μάλιστα έχει αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε αγνώστους.
Εναντι ενός μικρού αντιτίμου, η Τζεν υπόσχεται να γράψει τους όρκους αγάπης του ζευγαριού, τις ομιλίες των συγγενών, αλλά και να συνοδεύει τους προσκεκλημένους στην πίστα για να χορέψουν. Μάλιστα αναφέρει πως θα είναι η πρώτη που θα τρέξει να βοηθήσει την νύφη και να της κρατάει το νυφικό, όταν εκείνη θα χρειαστεί να πάει στην τουαλέτα.
«Αγαπούσα τους γάμους και πάντοτε μου άρεσε να είμαι μέρος της διαδικασίας» δηλώνει η νεαρή από τη Νέα Υόρκη. «Απολαμβάνω να βλέπω τις νύφες να περπατούν στην εκκλησία. Είναι η στιγμή που ολοκληρώνονται όλα όσα σχεδίαζε για έναν χρόνο. Νυφικό, πρόβες και στο τέλος το μεγάλο "δέχομαι". Είναι μία εκπληκτική στιγμή και το συναίσθημα δεν περιγράφεται, ειδικά όταν έχω λάβει μέρος στις προετοιμασίες».
«Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις από "πρώτο χέρι" δύο ανθρώπους να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης» προσθέτει η Τζεν.
Μέσα από όλα αυτά όμως, η 26χρονη ελπίζει να εκπληρώσει και μία προσωπική της επιθυμία, να βρει τον άνδρα των ονείρων της. Η Τζεν πιστεύει πως σε όσους περισσότερους γάμους πηγαίνει, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να βρει τον «κύριο τέλειο», κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαιτέρως και την μητέρα της.
«Πάντα προσπαθώ να πιάσω την ανθοδέσμη. Είμαι λίγο ντροπαλή με τους άνδρες και μέχρι στιγμής δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση γάμου. Η μητέρα μου μού λέει ότι θα μπορέσω να βρω έναν κατάλληλο άνδρα για εμένα σε αυτούς τους γάμους που πηγαίνω και έχει ενθουσιαστεί με όσα κάνω».
Να σημειωθεί πως η Τζεν ξεκίνησε να διαφημίζει τις υπηρεσίες της στο Διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ώρες είχε άπειρες προτάσεις για... δουλειά!