.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Οι νεόνυμφοι από την Κεφαλονιά που κατάφεραν να τρελάνουν το διαδίκτυο!


Τιρκουάζ νερά, επιβλητική ατμόσφαιρα, σταλακτίτες και όλα αυτά μέσα σε ένα διαρκές παιχνίδισμα του φωτός! Πόσο πιο ελκυστικό ντεκόρ από το μαγευτικό τοπίο του σπηλαίου της Μελισσάνης στην Κεφαλλονιά θα ήθελε ένα νεόνυμφο ζευγάρι προκειμένου να βγάλει ονειρεμένες γαμήλιες φωτογραφίες;
 
Από τα εντυπωσιακότερα της χώρας, το λιμναίο σπήλαιο της Μελισσάνης ή αλλιώς σπήλαιο των Νυμφών βρίσκεται στον Καραβόμυλο, ανάμεσα στη Σάμη και την Αγία Ευφημία και προσελκύει ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, τα οποία σπεύδουν αμέσως μόλις βγουν από την εκκλησία προκειμένου να ποζάρουν φορώντας τα νυφικά και τα γαμπριάτικα κοστούμια τους! 
 
Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, οι νεόνυμφοι ποζάρουν τρισευτυχισμένοι μέσα σε βάρκες που «χαϊδεύουν» τα κρυστάλλινα νερά ή πάνω στους βράχους με φόντο τους αιώνιους σταλακτίτες. Ο φωτογράφος μπορεί να «παίξει» με το πέπλο της νύφης, τις σκιές, τους παράξενους ιριδισμούς πάνω στο νερό τη στιγμή που ο ήλιος «γλιστράει» από την οροφή και όλες τις εντυπωσιακές δημιουργίες της φύσης.
 
ΦΩΤΟ από dete.gr
 
ΦΩΤΟ από dete.gr
 
ΦΩΤΟ από dete.gr