.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΕΚΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Νεαρή κοπέλλα, η Heather Choate, που είχε πέντε παιδιά και συνέλαβε το έκτο της, ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του στήθους όταν ήταν στον δεύτερο μήνα της κυήσεως. 

Οι γιατροί επέμεναν ότι έπρεπε να κάνει έκτρωση το παιδί της και να υποβληθεί σε έντονη χημειοθεραπεία για να μπορέσει να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τον καρκίνο.

Αρνήθηκε κατηγορηματικά: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να σκοτώσω το παιδί μου. Ο Θεός μου στέλλει ένα παιδί και μου δίνει την ευλογία να γίνω μητέρα του. Δεν μπορώ να το σκοτώσω."

Οι πιέσεις απο πολλές πλευρές να κάνει έκτρωση ήταν πολλές και έντονες. 

Ορισμένοι προσπάθησαν να ποντάρουν στο μητρικό της φίλτρο. Είχε άλλα πέντε ανήλικα παιδάκια που θα έμεναν ορφανά. Δεν θα έπρεπε να κάνει έκτρωση για χάρη των πέντε παιδιών της;

Παρέμεινε αμετάπειστη.

Κράτησε το παιδί της και υποβλήθηκε σε μια ήπιας μορφής θεραπεία.

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και στις 2 Φεβρουαρίου πληροφορήθηκε ότι απαλλάγηκε από τον καρκίνο.

Χρειάζονται σχόλια;

Εχουμε το θλιβερό προνόμιο να είμαστε η πρώτη χώρα του κόσμου σε εκτρώσεις, όχι βέβαια από γυναίκες που πάσχουν απο καρκίνο αλλά απο Μήδειες που θέλουν να κρύψουν τις παράνομες σχέσεις τους ή από άλλες που θέλουν να προωθήσουν την καρριέρα τους ή τις κοινωνικές τους σχέσεις σε βάρος της ζωής του παιδιού τους.

Και κοντά στις Μήδειες υπάρχουν οι Κρόνοι που πιέζουν ή και εκβιάζουν πολλές φορές για να πραγματοποιηθεί η έκτρωση. Και αυτά επαναλαμβάνω χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος από καρκίνο ή άλλη θανατηφόρα ασθένεια.Ανάγκη μετανοίας λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου