.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ενα ονειρικό άλμπουμ γάμου - Η νύφη τράβηξε έξυπνες selfie με τη βοήθεια καθρεπτών

Κάθε ζευγάρι θέλει να έχει τις πιο ονειρικές φωτογραφίες γάμου, με επαγγελματίες φωτογράφους να αποτυπώνουν τις στιγμές. Οποιο όμως άλμπουμ γάμου δει κανείς παρατηρεί πανομοιότυπα σκηνικά και στάσεις.
Η Liisa Luts, που είναι φωτογράφος ήθελε κάτι ξεχωριστό για τα δικά της γαμήλια καρέ. Απαθανάτισε στιγμιότυπα από την αρχή της ημέρας του γάμου της μέχρι και το επόμενο πρωί, τα οποία συνθέτουν ένα ξεχωριστό σκηνικό.
«Δεν είχαμε την ανάγκη να φτιάξουμε ένα άλμπουμ από στημένες φωτογραφίες ενός τρίτου», λέει η Liitsa στο FEMALL. «Θέλαμε τις δικές μας αυθεντικές φωτογραφίες», προσθέτει.
Η Liitsa και ο σύζυγός της Henno είναι μαζί 6 χρόνια, γνωρίστηκαν σε μια συναυλία και γίνανε φίλοι, η πορεία τους έκανε ζευγάρι.
Η πρώτη γαμήλια φωτογραφία ήταν του άντρα της να κοιμάται στο κρεβάτι και η τελευταία απεικόνιζε τους δυο τους με εκείνον να της ακουμπά γλυκά το μάγουλο και εκείνη να δείχνει το δαχτυλίδι του γάμου τους.
Οσον αφορά την τελευταία φωτογραφία, αναφέρει πως «την τράβηξα όταν γυρίσαμε σπίτι , αγκαλιά στο κρεβάτι, με τη νέα μέρα να ξεκινά».
«Τότε συνειδητοποίησα πως ήμουν παντρεμένη, όλα ήταν πήγαν τέλεια και ήμασταν έτοιμοι ως ζευγάρι να για νέες περιπέτειες. Ηταν ένα πανέμορφο συναίσθημα».
Μέσα από τα καρέ η Liitsa παρουσιάζει όλη τους τη μέρα. Από τις προετοιμασίες και τα ρούχα μέχρι το πάρτι. Κάθε κλικ αποτυπώνει κάτι διαφορετικό με ρετρό διάθεση, ξεχιελίζοντας από αγάπη και ευτυχία.


Πηγή