.

ΠΕΡΙ ΓΑΜOY MAΡΤΥΡΙΕΣ (και όχι μόνο)

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ζευγάρι παντρεύτηκε στην κορυφή του Κισσάβου -Ορειβασία πριν από το μυστήριο

 
Αν ο έγγαμος βίος είναι ένας συνεχής αγώνας, τότε σίγουρα ένα ζευγάρι από τη Λάρισα δεν πρέπει να ανησυχεί για τις «επιδόσεις» του σε αυτόν, καθώς έχει προπονηθεί πολύ καλά. Αλλωστε, νύφη και γαμπρός το απέδειξαν όταν αποφάσισαν να παντρευτούν στην κορυφή του Κισσάβου.

Η Νατάσα Παπαχατζή και ο Ανδρέας Μόκας επέλεξαν να μην ενώσουν τις ζωές τους με ένα συνηθισμένο γάμο. Αντίθετα, αποφάσισαν το μυστήριο να γίνει στο πέτρινο υπόγειο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου τους ακολούθησαν 60 ηρωικοί καλεσμένοι, σε υψόμετρο 1.978 μέτρων.

Κι αν οι νύφες συνήθως αποφεύγουν να ταλαιπωρηθούν πριν από το μυστήριο, προκειμένου να είναι άψογες, η συγκεκριμένη επέλεξε να ανεβάσει την αδρεναλίνη της στα ύψη. Ετσι, φόρεσε το νυφικό, έκανε το απαραίτητο μακιγιάζ και έβαλε τα αθλητικά της παπούτσια, αφού απαιτούνταν πορεία μιάμισης ώρας στο βουνό προκειμένου να φτάσει στο εκκλησάκι.

«Είμαι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους δραστηριότητες καθώς ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος επί σειρά ετών στον Ορειβατικό Σύλλογο οπότε έχω μια πολύ στενή σχέση με το βουνό», εξήγησε η νύφη μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» Λάρισας. Οσο για το αν υπήρξαν προβλήματα, αυτά αφορούσαν την προετοιμασία όπως είπε και όχι την ανάβαση στο βουνό, καθώς χρειάστηκε προσπάθεια για να βγουν οι άδειες του γάμου μια και δεν είχε ξαναγίνει μυστήριο εκεί. «Η ανάβαση δεν ήταν πρόβλημα αλλά διασκέδαση», συμπλήρωσε η νύφη.

Η ιδέα ήταν δική της και ο γαμπρός αντέδρασε θετικά, όπως είπε η Νατάσα Παπαχατζή, μια και αμφότεροι έχουν καλή σχέση με τον αθλητισμό. «Το ίδιο ευχάριστα το εξέλαβαν και οι φίλοι μας που μας εξέπληξαν ευχάριστα από το γεγονός πως ανέβηκαν για πρώτη φορά κάποιοι μόνο για τον γάμο. Από τα 300 άτομα που βρέθηκαν στο καταφύγιο οι 60 κατάφεραν να ανέβουν μέχρι πάνω», κατέληξε.